Mosogatók

A mosogató a konyha központja. A konyhai munkálatok 60%-át a mosogatónál végezzük. Az előkészítés, mosás, öblítés és darabolás fontos konyhai tevékenységek, melyeknek a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük, és itt gépek sem segítik a munkát. Az ésszerű helykihasználás, ergonómia és az ápolhatóság meghatározzák e központi hely komfortját az Ön konyhájában.

Blanco Unit

A BLANCO UNIT megkönnyíti és élvezetesebbé teszi az életét. Minden EGYSÉG három tökéletesen harmonizáló komponensből áll: csaptelep vagy vízrendszer, mosogató vagy mosdó, hulladék szervezési rendszer. Minden egy helyen, minden észrevehetően könnyebben. 

A mosogató és a csaptelep

helyes együttese olyan környezetet teremt, amely kiválóan illik az Ön otthonának stílusába. A BLANCO nagy teret ad az Ön inspirációinak: a rozsdamentes, SILGRANIT és kerámia mosogatók, valamint a sok vonzó szín közel határtalan lehetőséget ad Önnek a választásra.

Mindenttudó mosogató

Gyakran elfogadjuk, hogy felesleges távolságokat tegyünk meg, és túl sok konyhai eszközt használjunk, amihez tárolóhelyet kell találni. 

Es itt jön a képbe az AXen (tengely) koncepciója, amely szinte légből kapott megoldás a problémára. A sokoldalú, okos és jól szervezett mosogató! Az AXen koncepcióval családja szupersztárja lesz. 

Ez a mosogató klasszikus, és nem utolsósorban ezért mindhárom anyagból elérhető: rozsdamentes acél, kerámia és silgranit. 

A teljes mosogatótengelyt használja a munkához, és kombinálja a mosogatót a megfelelő tartozékokkal. A csúszó vágódeszka értékes vagy egyébként nem létező munkaterületet biztosít. Maga a mosogató vágófelületté válik. Csak helyezze az edényt a mosogatóba és tegyen bele minden zöldséget. Adjon hozzá vizet és indulhat a főzés.