Konyhabútorok


Találja meg saját stílusát

A főzés öröme, a vendégvárás egy tökéletesen berendezett konyhában igazi élménnyé varázsolhatja az ott eltöltött időt. Konyhabútoraink funkcionalitásában és kivitelében a legnagyobb elvárásoknak is megfelelnek. Akár a modern, akár a rusztikus stílust részesítik előnyben, választékunkban biztosan megtalálják az Önök számára is ideális konyhát...

Modern konyhák

A modern konyhabútorok nemcsak megjelenésükben, de anyaguk megválasztásánál és a belső terek kialakításában is a mai igényeket hivatottak kielégíteni. A letisztult formavilágot a könnyen kezelhető felületek, praktikus tartozékok egészítik ki. A furnérozott konyhák a legnemesebb, a trendeknek megfelelő anyagokból készülnek, de a modern konyhabútorok jellegzetessége a festett, lakkozott, fóliázott, vagy magasfényű felületek is megtalálhatók. A mai modern enteriőrökben gyakran kerül a konyha és a nappali egy légtérbe, ezért a tervezés során is fontos szempont, hogy a bútorok összhangban legyenek egymással, hiszen együtt látjuk őket, így stílusukban is kapcsolódniuk kell egymáshoz.

Rusztikus/Klasszikus konyhák

A hagyományőrző vidékies stílus bútorai fából készülnek, közép és sötét árnyalatúak, antikoltak. A fa természetes erezete mindig érvényesül, legfeljebb némi pác teszi intenzívebbé a színeket. Az ajtófrontok anyagának nemes fafajtákat választanak, mint például a dió, gesztenye, hárs, cseresznye, vagy éger. A modernebb vidékies irányzat kedvelőinek készülnek a festett bútorok. Az elbűvölő vidékies stílus szinte minden környezetben alkalmazható. Nem kell falusi házban lakni ahhoz, hogy konyhánkat ebben a stílusban rendezzük be. A vidékies stílusú konyha sajátosságai az apró finom minták, porcelángombos fűszerfiókok, faragott pilaszterek, díszes üveges és apácarácsos ajtók.