Rólunk

Stúdiónkat 1996 őszén nyitottuk meg a Mol üzletház emeletén a Tisza bútor hivatalos partnereként.

A Tisza bútor bezárása után több magyar, illetve külföldi gyártóval dolgoztunk, illetve dolgozunk a mai napig együtt. Az egyedi igények növekedése miatt 2010-től elkezdtük a saját gyártású bútorok forgalmazását is. Ez már túlmutatott a kizárólag konyhabútorok értékesítésén és lehetőséget adott bármilyen más bútor kivitelezéséhez.

Szükség is volt rá, hiszen a modern lakásokban többnyire egy légtérben kapnak helyet a konyha, étkező és a nappali funkciói, szükség volt a bútorok összehangolására, arra, hogy anyagában, stílusában, színeiben harmonizáló bútorokat kínáljunk, tervezzünk.

Igy alakult ki mára, hogy lakások, házak, komplett lakberendezését, tervezését és kivitelezését is végezzük.

Megbízható beszállító partnereinknek és a saját, CNC technológiát alkalmazó gyártó kapacitásunknak köszönhetően olyan bútorokat viszünk otthonába, amelyek garantáltan kielégítik minden igényét.


A bútorok tervét, az üzletünkbe hozott méretek, vagy tervrajz, valamint az Önökkel folytatott beszélgetés során körvonalazódott elképzelések alapján készítjük el.

 Akár a modern akár a klasszikus bútorokat részesítik előnyben, a tervezés során figyelembe vesszük az esztétikai és a funkcionális elvárásokat is.

 

A terveken tetszés szerint módosíthatunk, változtathatunk, míg a végső, az Önök számára tökéletes terv el nem készül. 

Az árajánlatot egyszerre akár több bútortípusra is elkészíthetjük, megkönnyítve ezzel is a választás lehetőségét. A megfelelő konyhai készülékek kiválasztásánál segítséget jelenthetnek a gyártók által ajánlott akciós termékek. 

 Az elkészült bútorokat az előre egyeztetett határidőre leszállítjuk, amit saját szerelőink az Önök otthonában szakszerűen beszerelnek. 

A konyhai készülékeket beépítjük, melyeket igény szerint be is üzemeltetünk.