Rólunk

Üzletünket 1996 őszén nyitottuk meg családi vállalkozásként, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű bútorokat kínáljunk, széleskörű, minőségi szolgáltatás mellett. Eleinte konyhabútor stúdióként működtünk , de a folyamatosan változó igényeknek megfelelve először a beépített szekrényeket vettük fel kínálatunkba, majd fürdőszoba bútorok következtek.

Mivel a modern lakásokban többnyire egy légtérben kapnak helyet a konyha, étkező és a nappali funkciói, szükség volt a bútorok összehangolására, arra hogy anyagában, stílusában, színeiben harmonizáló bútorokat kínáljunk, tervezzünk. Így alakult ki mára, hogy a lakások, házak, komplett lakberendezését, tervezését és kivitelezését is végezzük. A bútorok tervezésénél tanácsot és ötleteket adunk, javaslatokat teszünk, konyhabútoroknál beépíthető készülékeket ajánlunk. Kínálatunkban több száz bútortípust találnak, színben, pedig több ezer lehetőség közül választhatnak.

Folyamatosan figyelemmel követjük a hazai és a külföldi bútorpiac kínálatát, tájékozódunk az aktuális trendekről, a technikai újdonságokról, így kínálatunkat, partnereinkkel közösen a mindenkori igényeknek megfelelően alakíthatjuk.


A bútorok tervét, az üzletünkbe hozott méretek, vagy tervrajz, valamint az Önökkel folytatott beszélgetés során körvonalazódott elképzelések alapján készítjük el.

 Akár a modern akár a klasszikus bútorokat részesítik előnyben, a tervezés során figyelembe vesszük az esztétikai és a funkcionális elvárásokat is.

 

A terveken tetszés szerint módosíthatunk, változtathatunk, míg a végső, az Önök számára tökéletes terv el nem készül. 

Az árajánlatot egyszerre akár több bútortípusra is elkészíthetjük, megkönnyítve ezzel is a választás lehetőségét. A megfelelő konyhai készülékek kiválasztásánál segítséget jelenthetnek a gyártók által ajánlott akciós termékek. 

 Az elkészült bútorokat az előre egyeztetett határidőre leszállítjuk, amit saját szerelőink az Önök otthonában szakszerűen beszerelnek. 

A konyhai készülékeket beépítjük, melyeket igény szerint be is üzemeltetünk.