Beépíthető készülékek

A megfelelő beépíthető készülékek kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen a választék olyan széles, hogy annak teljes áttekintése tetemes időt venne igénybe. Ezen az oldalon az általunk ajánlott beépíthető készülékek kínálatából egy-egy újdonságot, illetve különlegességet emelünk ki és mutatunk be, mely rávilágít az egyes gyártók kiemelkedő termékeire. A végső döntést befolyásolhatja még az energiatakarékossági mutató, az akciókban szereplő készülékek kedvező árai, valamint a szimpátia egy bizonyos márka iránt.

Főzőlap és páraelszívó (Bora)

Egy nagy teljesítményű főzőlap és egy hatékony elszívó kombinációja, ami vonzó egységet hoz létre. 

A tervezők célja az volt, hogy egy olyan hatékony pára-és szagelszívó rendszert hozzanak létre, amely egyszerre elégíti ki a legmagasabb technológiai és esztétikai igényeket. A rendszer a főzés folyamán keletkező gőzt eddig nem ismert hatékonysággal semmisíti meg.

Gőzsütő

Az Electrolux 900-as sorozatú CookView® gőzsütője WiFi csatlakozással és belső kamerával segít abban, hogy nyomon követhessük a sütőtérben zajló folyamatokat. Ha összeköti készüléket a My Electrolux Kitchen alkalmazással az okostelefonján, akár távolból is módosíthatja a sütési időt vagy hőmérsékletet.

Mosogatógép

Az AEG ComfortLift® az első mosogatógép melyben az alsó kosár kihúzható és felemelhető a megfelelő magasságba, ezáltal a be és kipakolás hajolgatás nélkül, kényelmesen történhet.