Kiegészítők

Konyhánk akkor lesz igazán jól használható, ha a mai technika által kínált hasznos megoldásokat ismerjük és azokat konyhánkba beépítjük. Ezek közül a lehetőségek közül láthatnak itt néhányat.

Hulladéktárolók

A választék a 11 literestől 59 literesig, ajtóra vagy a szekrény aljára szerelhető hulladéktárolótól a 2-3-4-6-8-10 rekeszes szelektív gyűjtőig terjed. 

A hulladékgyűjtő ajtaja nyílhat automatikusan, érintésre is.


Konyhai világítás

A konyhabútoroknál igen fontos, hogy természetes fény hiányában is jól lássunk, az előkészítésnél, a főzésnél, mosogatásnál, is megfelelő legyen a fény. Alkalmazhatunk dekorációs bútorvilágítást, de a legfontosabb a munkafelület megfelelő megvilágítása. A világító polcok mindkét követelménynek kiválóan megfelelnek és dekoratívan illeszkednek a mai modern stílusú konyhabútorokhoz. LED pultvilágítás pedig 30-től 3 m.-es hosszúságig kapható, melyek egymáshoz és akár dugaljakhoz is csatlakoztathatók, egyetlen bekötőkábellel. A teljesen rejtett világítás a felsöszekrénybe integrálva is rendelhető...

Fiókbelsők

A fiókok belsejét többféleképpen kell kialakítani, mert az evőeszközök és edények tárolására szolgáló hely más elrendezést kíván mint a borospoharak vagy a fedők elrendezése. De helyet kell teremteni az élelmiszereknek is, kényelmesen elérhetőnek kell lennie minden kiegészitőnek, hogy konyhánkban kényelmesen mozoghassunk és minden konyhai eszköz ott legyen, ahol szükség van rá.

Konyhai akasztók

A konyha mindenekelőtt a főzés helye, de az apró részletek varázsolják tökéletessé és teszik élménnyé az ott töltött időt.

Papírtörlő a mosogató közelében, késtartó vagy éppen a szükséges fűszerek a főzőlaptól kéznyújtásnyira...

Konnektorok

A fali konnektorokon kívül máshol is szükség lehet áramforrásra, például a konyhaszigeten vagy a sarokban a kávéfőző számára. Szerencsére erre is létezik megoldás, nem szűkölködve a választékban...