Kiegészítők

Konyhánk akkor lesz igazán jól használható, ha a mai technika által kínált hasznos megoldásokat ismerjük és azokat konyhánkba beépítjük. Ezek közül a lehetőségek közül láthatnak itt néhányat.
 
A galériatartó oszlopra igény szerint szerelhetők körpolcok, pohárakasztó, vagy konyharuhatartó. Választható króm, mattróm és antik réz színekben.
    Gyermekvédelmi rács főzőlapokhoz        Munkalapba süllyeszthető dugalj      Mosószeradagoló

Hulladéktárolók

Kínálatunkban a 11 literestől 59 literesig, ajtóra vagy a szekrény aljára szerelhető hulladéktárolótól a 2-3-4-6-8-10 rekeszes szelektív gyűjtőig többféle modell szerepel. A szemetes fedele minden esetben automatikusan nyílik.

Konyhai világítás

A konyhabútoroknál igen fontos, hogy természetes fény hiányában is jól lássunk, az előkészítésnél, a főzésnél, mosogatásnál,  is megfelelő legyen a fény. Alkalmazhatunk dekorációs bútorvilágítást, de a legfontosabb a munkafelület megfelelő megvilágítása. A világító polcok mindkét követelménynek kiválóan megfelelnek és dekoratívan illeszkednek a mai modern stílusú konyhabútorokhoz. Halogén világítótesteket nagy színválasztékban kínálunk, fénycsöves vagy halogén pultvilágítás pedig 25-től 95 cm.-es hosszúságig kapható, melyek egymáshoz és akár dugaljakhoz is csatlakoztathatók, egyetlen bekötőkábellel. 


Fiókberendezések

/album/fiokberendezesek/stauraum1-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum2-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum3-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum6-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum7-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum8-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum9-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum13-big-jpg/

—————

/album/fiokberendezesek/stauraum15-big-jpg/

——————————


 

Dispensa Swing: kamraszekrény vasalat

Topmotion előkészítő asztal, melynél ülve is és állva is dolgozhatunk, esetleg kávézhatunk, mert a magassága 70 cm és 110 cm között fokozatmentesen állítható.

Felső szekrény nyílási lehetőségek: