Sütők

Az egyik fontos szempont a sütő kiválasztásánál, hogy valóban olyat válasszunk, amit teljes mértékben, vagy legalábbis nagyrészt ki tudunk használni. Aki nem sűrűn használja a sütőt, vagy csak az alap funkciókra hagyatkozik, annak felesleges vagyonokat költenie egy olyan berendezésre, amelyik extrák sokaságával rendelkezik. Aki viszont gyakran és sokat süt, esetleg nagyobb létszámú családra, annak jó befektetés egy több funkcióval ellátott, nagyobb kapacitású sütő.

CombiSteam: A hivatásos séfek a gőzt a hagyományos sütéssel kombinálják, hogy a legjobbat hozzák ki az ételekből. Süssön a profik tudásával! Pároljon gőzben, hogy az ételek megőrizzék természetes ízeiket. Vagy használja a hagyományos, forró levegős sütőprogramokat, grillezzen vagy főzzön lassú tűzön. De akár kombinálhatja is a forró levegőt és a gőzt. (Electrolux)
Culisense sütő, interaktív, többnyelvű kijelzővel. A legújabb érzékelőtechnológia segítségével az AutoSense sütő képes a behelyezett edények súlyának és térfogatának felmérésére. Miután az étel típusát megadta vezérlőkön, a sütő felajánlja az egyes sütési szakaszokra vonatkozó legjobb beállításokat. A maximális irányítás érdekében finomíthatja a beállításokat, hogy saját ízléséhez igazítsa őket. A katalizátoros CleanAir rendszer oxidálási eljárással semlegesíti a zsírt és párát, így garantálja a lehető legfrissebb levegőt. (AEG)
Multifunkciós sütő 14 funkcióval: alsó/felső sütés, hydroBaking, 3D hőlégbefúvás, hotair eco hőlégbefúvás, pizza-funkció, külön alsó sütés, légkeveréses grillezés, nagy felületű grillezés, kis felületű grillezés, kiolvasztás, melegentartás, intenzív sütés, előmelegítés, párolás. (Siemens)
  • Kikapcsolható sütővilágítás
  • 30°C maximális üvegajtó-hőmérséklet
  • Digitális, magyar nyelvű színes TFT kijelző
  • Elektronikus óra
  • Pontos hőfokszabályozás 30-300° C között
  • softClose ajtózáródás
  • Automatikus gyorsfelfűtés

Kompakt sütő mikrohullámmal kombinálva.

Gyorsindító funkció (mikrohullám) grill teljesítmény: 1.500 W 5 fokozatú mikrohullám teljesítmény, 1.000 W 16 automatikus sütő/főző program, elektronikus óra timerrel, 3 beállítási magasság (tányér+rostély 2 szinten) 32 cm átmérőjű leállítható fogótányér. Lefelé nyitható ajtó. (Küppersbusch)