Mosogatók

A mosogató a konyha központja. A konyhai munkálatok 60%-át a mosogatónál végezzük. Az előkészítés, mosás, öblítés és darabolás fontos konyhai tevékenységek, melyeknek a lehető leghatékonyabbnak kell lenniük, és itt gépek sem segítik a munkát.

Az ésszerű helykihasználás, ergonómia és az ápolhatóság meghatározzák e központi hely komfortját az Ön konyhájában.

Ergonómikus és a lehető leghatékonyabb munkavégzés vonzó formában - ezt valósítja meg a BLANCO sikeres AXen-koncepciója. Az új generáció még inkább napjaink főzés kultúrája felé orientálódik, olyan tökéletes design-t és extrákat kínálva, amelyek még hatékonyabban támogatják Önt a konyhai előkészítési munkákban.

A modern kivitelezésű, eltolható üveg vágólap tökéletesen illeszkedik

A mosogató és a csaptelep helyes együttese olyan környezetet teremt, amely kiválóan illik az Ön otthonának stílusába. A BLANCO nagy teret ad az Ön inspirációinak: a rozsdamentes, SILGRANIT és kerámia mosogatók, valamint a sok vonzó szín közel határtalan lehetőséget ad Önnek a választásra.
A mosogató és a csaptelep felülete rendkívül könnyen tisztítható. A speciális anyagok alig engedik a szennyeződés és a víz megtapadását a felületen. Például a SILGRANIT, a robosztus anyagkeverék felülmúlhatatlan ápolhatóságot és kiváló ellenállóképességet garantál.
A BLANCO minden alsószekrény méretre kínál megoldást. A 60 cm-es alsószekrény méret például ideális az egy tál és gyümölcsmosós mosogatók számára. De a többi mérethez és beépítési szituációhoz is számtalan modell megtalálható a BLANCO kínálatában. Legyen szó szűkös, vagy térséges helyről, vagy akár ablak elé történő beépítésről.

 


Blanco mosogatók

/album/blanco-mosogatok/blancoalaros-01010525-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancoandano-if-01016501g-technicalresolution-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancoaxia-01052509-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancoaxis-01045524-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancoaxon-01023527-technicalresolution-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancodalago-01151507-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancodelta-01175565-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancomedian-01335529-coverflowimage-jpg/

—————

/album/blanco-mosogatok/blancometra-01352520-coverflowimage-jpg/

——————————