Mosogatógépek

Évente megközelítőleg 300 órát töltünk a konyhában mosogatással. Ha a piszkos munkát a mosogatógépre bízzuk, rentgeteg szabadidőt teremthetünk magunknak.
A kényelmi szempontok mellett, ne hagyjuk figyelmen kívül a készülékek energia- és víztakarékos működését sem. A mai mosogatógépek mindössze negyedannyi vizet használnak, mint amennyi víz kézi mosogatáskor elfolyik. Válasszunk alacsony energiafogyasztású készüléket!

SpeedMatic mosogatógép (Siemens)

  • VarioSpeed Plus funkció: akár 66%-kal gyorsabb mosogatási és szárítási eredmény.
  • 10%-kal hatékonyabban mosogat, mint az A+++ energiahatékonysági osztályú készülékek, hála az innovatív zeolith technológiának.
  • Mindössze 7 literes vízfogyasztás.
  • Maximális rugalmasság bepakolásnál, köszönhetően a varioFlex Plus kosaraknak és a 3. szinten található varioDrawernek.
  • emotionLight - a belső tér teljes megvilágítására.
 

A ProZone program módosítja a felső és az alsó kosarak között a hőmérsékletet és a víznyomást, így biztosítva, hogy minden darabot a megfelelő feltételek szerint mosogasson el.

SENSORLOGIC - Érzékeny szenzorok határozzák meg a mosogatáshoz szükséges víz és energia mennyiségét. A ProClean™ öt permetezési szintje olyan tökéletes tisztítóhatást eredményez, mely a legzsúfoltabb mosótérben és a nagyméretű, különleges alakú edényeknél is a maximumot nyújtja. TimeBeam: a hátralévő idő kijelzése a padlón. (AEG)