Hűtőszekrények

A hűtőszekrény kiválasztásánál először a méretét kell megállapítanunk, a család létszámától függően. Azt is el kell döntenünk, hogy beépíthetőt vagy szabadonállót szeretnénk, fagyasztóval együtt vagy anélkülit, és milyen extrákat szeretnénk még. Az energiahatékonyság is fontos szempont mivel ez az a készülék, amelyik folyamatosan üzemel. Az A++ modellek akár 45 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint egy hagyományos, „A” energiaosztályú készülék, az új generációs kombi hűtők fogyasztása pedig akár 60 százalékkal is kevesebb lehet.

  • A noFrost technológia megakadályozza a jegesedést, így Önnek soha többet nem kell leolvasztania hűtőjét.
  • A touchControl elektronikus vezérlésnek köszönhetően mindent egy érintéssel vezérelhet.
  • SoftClosing ajtók: az ajtók maguktól csöndben bezáródnak, ha maximum 20°-os szögik nyitva maradnak.
  • A coolBox fiók hőmérséklete 2-3°C-kal alacsonyabb hőmérsékletű, mint a hűtő többi része, így a húsok és halak akár kétszer tovább frissek maradnak.
  • A zöldségek és gyümölcsök tovább maradnak frissek a crisperBoxban, annak nedvességtartalom-szabályozójának köszönhetően. (Siemens)
Az ételek frissességének megőrzése időnként nehéz feladat. Ami jó az egyik ételnek, nem biztos, hogy jó a másiknak is. Erre a problémára kínál megoldást a LongFresh fiók. A LongFresh tároló fiókok klímája a benne lévő ételnek megfelelően beállítható. A hús, a sajt és a hal például 0 ̊°C-on, alacsony páratartalom mellett tárolható a legjobban, míg a saláták, friss zöldségek és a gyümölcs inkább magas páratartalmú környezetet kívánnak. (AEG)

Harmony ProStyle Set kombináció: esztétikai és tárolási szempontból is minden igényt kielégítő összeállítás, mely a nagyméretű hűtő mellett egy szintén tekintélyes méretű  fagyasztóból  és egy borhűtő kombinációjából áll.  A hőmérséklet állandó és pontos szabályozását termosztát végzi, ez garantálja az élelmiszerek vagy a borok ideális hőmérsékleten tartását. A hűtő ventillátorrendszere folyamatosan gondoskodik a hideg egyenletes eloszlásáról, így valamennyi tálcán ideális körülmények között tárolhatók az élelmiszerek. (DeDietrich)


 


SMEG nosztalgia hűtők

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab10rne-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab10ro-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab10ruj-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab30bl7-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab30o7-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab32az7-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab32o7-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab32r7-jpg/

—————

/album/smeg-nosztalgia-hutok/fab32ve7-jpg/

——————————