Bemutatkozás

Üzletünket 1996 őszén nyitottuk meg családi vállalkozásként, azzal a céllal, hogy kiváló minőségű bútorokat kínáljunk, széleskörű, minőségi szolgáltatás mellett. Eleinte konyhabútor stúdióként működtünk , de a folyamatosan változó igényeknek megfelelve először a beépített szekrényeket vettük fel kínálatunkba, majd fürdőszoba bútorok következtek.

Mivel a modern lakásokban többnyire egy légtérben kapnak helyet a konyha, étkező és a nappali funkciói, szükség volt a bútorok összehangolására, arra hogy anyagában, stílusában, színeiben harmonizáló bútorokat kínáljunk, tervezzünk. Így alakult ki mára, hogy a lakások, házak, komplett lakberendezését, tervezését és kivitelezését is végezzük.

A bútorok tervezésénél tanácsot és ötleteket adunk,  javaslatokat teszünk, konyhabútoroknál beépíthető készülékeket ajánlunk. Kínálatunkban több száz bútortípust találnak, színben, pedig több ezer lehetőség közül választhatnak.

Folyamatosan figyelemmel követjük a hazai és a külföldi bútorpiac kínálatát, tájékozódunk az aktuális trendekről, a technikai újdonságokról, így kínálatunkat, partnereinkkel közösen a mindenkori igényeknek megfelelően alakíthatjuk.